Onze producten

Uniq10ue

Unique is een cosmeticalijn op basis van 100% natuurlijke en wateroplosbare Q10. Door de wereldwijd gepatenteerde formule is Unique de enige in de wereld die kan garanderen dat de Q10 in zowel de concentraten als de granulaten voor 100% meteen opgenomen wordt door ons lichaam. Unique is volledig vrij van parabenen, chemische stoffen en is niet getest op dieren.

Gelaatsbehandelingen worden uitgevoerd met het duolift toestel. Dit maakt de stamcellen in je gelaat actief. Daardoor blijft je huid mooi stevig en vitaal. De resultaten zijn ongelooflijk: pigmentvlekken verminderen zienderogen, je huid krijgt haar elasticiteit en stevigheid terug en je teint blaakt van gezondheid.

Uniq10ue

Artdeco Make-up

De verleidelijke kleuren van artdeco is net vuurwerk.
ARTDECO is de trendsetter in het gebied van decoratieve cosmetica. Ze komen met innovatieve ideeën en houden zich aan de hoge kwaliteit waar het merk om bekend staat.

Artdeco Make-up

Artdeco verzorgingsproducten

Met een alomvattend gamma brengt ARTDECO de meest innovatieve concepten zoals Skin Yoga, BioLAB en Caviar performance om zeer specifieke huidproblemen te verzachten en behandelen. Luxe kwaliteit / medium-prijs segment!

Artdeco verzorgingsproducten

Zonneproducten

Bij Fifth Avenue kan je ook terecht voor een goede huidbescherming met de producten van SkinClinic. Omdat de straling van de zon veel schade kan aanbrengen heeft SkinClinc voor elk huidtype en elk huidprobleem aangepaste cosmetische producten met SPF om de huid elke dag optimaal te beschermen.

Zonneproducten