Onze producten

Uniq10ue

Unique is een cosmeticalijn op basis van 100% natuurlijke en wateroplosbare Q10. Door de wereldwijd gepatenteerde formule is Unique de enige in de wereld die kan garanderen dat de Q10 in zowel de concentraten als de granulaten voor 100% meteen opgenomen wordt door ons lichaam. Unique is volledig vrij van parabenen, chemische stoffen en is niet getest op dieren.

Gelaatsbehandelingen worden uitgevoerd met het duolift toestel. Dit maakt de stamcellen in je gelaat actief. Daardoor blijft je huid mooi stevig en vitaal. De resultaten zijn ongelooflijk: pigmentvlekken verminderen zienderogen, je huid krijgt haar elasticiteit en stevigheid terug en je teint blaakt van gezondheid.

Uniq10ue

Artdeco Make-up

De verleidelijke kleuren van artdeco is net vuurwerk.
ARTDECO is de trendsetter in het gebied van decoratieve cosmetica. Ze komen met innovatieve ideeën en houden zich aan de hoge kwaliteit waar het merk om bekend staat.

Artdeco Make-up

Artdeco verzorgingsproducten

Met een alomvattend gamma brengt ARTDECO de meest innovatieve concepten zoals Skin Yoga, BioLAB en Caviar performance om zeer specifieke huidproblemen te verzachten en behandelen. Luxe kwaliteit / medium-prijs segment!

Artdeco verzorgingsproducten

Hand- en voetverzorgingsproducten

Bij Fifth Avenue kan je ook terecht voor rijke (anti-aging) handverzorgingen van ArtDeco en verzorgende crèmes voor zijdezachte voeten van Gehwol.

Hand- en voetverzorging

Grace Cole, Boutique

Boutique, een luxueuze en ontspannende bad- en lichaamsverzorgingslijn van Grace Cole. Een klassiek Engels productgamma dat uw huid zich op z’n best laat voelen. Pure verwennerij in een stijlvolle verpakking. Ieder schoonheidsproduct is verrijkt met de beste natuurlijke werkstoffen met herstellende, therapeutische eigenschappen. Parabenen vrij. Verpakt in tubes, flessen en glazen potten die iedere ruimte een luxueuze uitstraling geven. Sluit uw ogen en laat alle zorgen van de dag rustig wegebben. Parabenenvrij

Grace Cole Boutique