Intensive Hand Treatment

Rijke anti-aging handverzorging in het bijzonder geschikt voor de veeleisende droge huid
 
Cactus extract hydrateert en kalmeert de huid en beschermt haar tegen schadelijke invloeden. Jojoba-olie voedt de huid en maakt de handen zijdezacht. Een speciaal anti-aging complex werkt vervroegd verouderen tegen en beschermt tegen vrije radicalen. Uw handen voelen heerlijk zacht aan en zien er perfect verzorgd uit.

Aromatic repair balm

Intensieve verzorging voor droge voeten

Een uitstekende samensmelting van Capuacu boter, Calendula Olie, kostbare Lotus en Hibiscusextracten hydrateren de voeten en maakt ze zichtbaar soepeler. Jojoba olie egaliseert en voedt de huid en maakt de voeten zijdezacht. Allantoïne maakt de ruwe, schrale huid opnieuw zacht, glad en soepel. Deze unieke fluweelzachte balsem met aroma’s van sinaasappel en kaneel is zeer harmoniserend en draagt bij aan uw welzijn.

Gehwol soft feet creme
Verzorgende crème voor zijdezachte voeten

Deze crème bevat actieve stoffen uit melk en honing voor zijdezachte en verzorgde voeten. Gehwol Zachte Voeten Crème is op basis van huidvriendelijke lipiden en avocado-olie. De crème bevat peptiden uit melkproteïnen die zorgen voor een verbetering van de veerkracht en elasticiteit van de huid. Ook wordt de huid intensief gehydrateerd door de combinatie van werkzame stoffen uit honing, melk en ureum.

Gehwol fusskraft blauw
Voor de droge en/of gesprongen huid

Natuurlijke vetten zoals lanoline verzorgen de droge, ruwe voethuid en maken haar weer soepel en glad. Kamfer en menthol verzachten branderige voeten. Antiseptisch, voorkomt voetschimmel en jeuk. Normaliseert de zweetvorming en deodoriseert.