Duolift is een totaal nieuw systeem waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende ultrasonore technieken. Het is een pijnloze dieptebehandeling voor huidproblemen via soft peeling, ultra sound en luminologie®.

Bij de Duolift behandelingen zie je direct resultaat. Door de behandelingen komt er extra energie in de huid, waardoor de celvernieuwing wordt gestimuleerd.

Ideaal voor:

  • Vervagen van rimpels en fijne lijntjes
  • Acne huidbehandelingen
  • Minimalisering van roodheid
  • Minimalisering van pigmentvlekken
  • Minimalisering van couperose
  • Totale huidverzorging en huidverbetering

Met de duolift zie je een verschil in slechts 30 minuten!

Alle Duoliftbehandelingen starten met een intakegesprek met een huidanalyse zodat de behandeling afgestemd wordt op jouw persoonlijke huidprobleem.

Behandelingen

Beautyflash

Beautyflash is een 30 minuten durende behandeling die uw huid een regelrechte ‘BOOST’ geeft en zorgt voor een frisse en gezonde uitstraling.

De ideale opkikker voor uw gezicht.

€55

Hydralift

Een uitgebreide anti-aging behandeling van 60 minuten. Bij deze behandeling werken we met producten van Uniq10ue. 

 

€120

Abonnement Hydralift €400 = 4 beurten 1x per week

Lift De Luxe

Lift De Luxe is een luxe gezichtsbehandeling waar nog extra radiofrequentie wordt ingezet om de diepste huidlagen te bereiken. Een 90 minuten durende behandeling waar ontspanning mét resultaat gegarandeerd wordt.

€150

Abonnement Lift De Luxe €500 = 4 beurten om de 10 dagen

Acné-kuur

Ideaal voor jongeren met een acnéhuid. Deze kuur bestaat uit 4 beautyflashbehandelingen met de duolift + een Acno-Lyse product voor thuisgebruik. Al na de eerste behandeling zie je een verschil!

€215

Krachtig geconcentreerd, zorgt de crème Acno-Lyse in een mum van tijd voor een vermindering van onvolmaaktheden in de huid. Het gelaat is opvallend genezen en de huid krijgt opnieuw een egale en regelmatige teint.

De 3 stappen naar een mooiere huid

Spatel trilling

Deze huidstimulatie zorgt voor een zeer werkzame peeling, verbluffend vochtherstel en aangename gezichtsgymnastiek. In tegenstelling tot alle andere vormen van peeling is er hierbij geen enkele contra-indicatie.

Ultrasound

Ultrasound zijn geluidsgolven die zo hoog zijn dat ze trillingen geven die niet hoorbaar zijn. Deze behandeling is niet alleen zeer effectief maar ook ontspannend. De producten zullen tijdens deze fase dieper kunnen inwerken.

Luminologie

Elke actie van de Duolift wordt gekoppeld aan een specifieke kleur die, wanneer ze op de huid wordt verspreid, het beoogde resultaat vergroot. De lichtenergie werkt door directe actie op de behandelde zone alsook op het psychische vlak. Men weet bijvoorbeeld dat rood opwekkende eigenschappen heeft, groen daarentegen is een rustgevende kleur. Blauw wordt gebruikt bij het reinigen van de vette huid.

Zet uw behandeling thuis verder met producten van Uniq10ue