SKIN YOGA

Yoga is een 100-jaar oude leer die ons helpt om tot rust te komen, te ontspannen, en die harmonie creëert tussen geest, lichaam en ziel. Yoga voorziet het lichaam van zuurstof en ondersteunt het welzijn voor lichaam en geest. Geen enkele andere trend werd zo enthousiast ontvangen door vrouwen de laatste jaren.

De SKIN YOGA collection is geïnspireerd op dit idee. De kern van dit gamma zijn de producten die het zuurstofgehalte van de huis vermeerderen, en de huid er zo frisser en jonger laten uitzien. Deze producten bevatten actieve ingrediënten die de gestresseerde huid, veelvuldig blootgesteld aan schadelijke milieu invloeden, helpen herstellen.

SKIN YOGA is een werkelijk uniek huidverzorgend gamma dankzij de symbiose van moderne texturen, Oosterse recepten en Oxyvital dat de celademhaling stimuleert. U zal de voordelen van deze combinatie ervaren naargelang elk product bijdraagt tot de ontspanning en het welzijn van uw huid.

SKIN YOGA BIOLAB

SKIN YOGA bioLAB combineert de kracht van natuurlijke ingrediënten met de nieuwste technologische ontwikkelingen uit de dermato-cosmetische research. Herstel, voeding en bescherming van de huid staan centraal.

BioLAB verzekert maximale tolerantie, bevat geen bewaarmiddelen of parabenen en is parfumvrij: alleen het subtiele en pure boeket van de natuurlijke plantenextracten.

BioLAB is dan ook de perfecte oplossing zelfs voor de meest gevoelige huid! Alle producten uit deze innovatieve verzorgingslijn bevatten 70 tot 95% (ecocert label) natuurlijke ingrediënten en blijven ondanks deze hoge kwaliteitsnormen best betaalbaar.

CAVIAR PEFORMANCE

Een fluweelzachte, gladde huid is hèt symbool voor schoonheid en een jeugdige uitstraling. het zo lang mogelijk in stand houden van de vitaliteit en een frisse uitstraling van de huid behoort dan ook tot de belangrijkste eisen die aan een modern verzorgingsproduct worden gesteld. Gun uw huid deze verzorging met luxueuze texturen en de meest hoogwaardige actieve bestanddelen die in cosmetisch onderzoek hun werking hebben bewezen en maximaal resultaat opleveren: CAVIAR PERFORMANCE! Een waardevol kaviaarextract in combinatie met waardevolle oliën en innovatieve, hoogwerkzame high-tech ingrediënten die het verouderingsproces van de huid tegengaan. De samenstelling in deze verzorgingslijn is wereldwijd uniek en heeft direct voelbare anti-aging effecten, ook bij een zeer veeleisende huid.

Ontdek de voordelen van de de nieuwe CAVIAR PERFORMANCE highlights met kostbaar kaviaarextract en bovendien met gouddeeltjes en het innovatieve anti-aging complex Stri-Regil. De uiterst fijne gouddeeltjes zorgen ervoor dat het unieke werkstofcomplex Stri-Regil, ter reducering van rimpeltjes en lijntjes, en de kostbare kaviaar optimaal door de huid worden opgenomen en daar doeltreffend kunnen werken.